Vienkāršs veids, kā atgūt pārmaksātos nodokļus

Reģistrējieties tūlīt, tas aizņems tikai dažas minūtes

Vecākiem ir iespējams saņemt bērnu pabalstu no Norvēģijas sākot ar 109 € līdz pat 600 €

Norvēģija nodrošina kvalitatīvu dzīvi tās pilsoņiem un migrantiem. Bērnu pabalsts ir viens no veidiem kā atvieglot un palīdzēt ģimenēm.

Norvēģija nodrošina kvalitatīvu dzīvi tās pilsoņiem un migrantiem. Bērnu pabalsts ir viens no veidiem kā atvieglot un palīdzēt ģimenēm.

Šajā valstī ir veidu bērnu pabalsti:

Barnetrygd (bērna nauda) - bērnu nauda tiek piešķirta bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem. Maksājuma summa ir 970 NOK (109€) mēnesī. Bērnu pabalsta mērķis ir palīdzēt vecākiem segt izmaksas par bērna audzināšanu. Ja jūs saņemat līdzīgu pabalstu bērnam savā mītnes valstī, Jums samaksās tikai summu pēc kuras Norvēģijas pabalsts var pārsniegt to pabalstu kuru saņemat savā mītnes valstī.

Utvidet Barnetrygd (Paplašināts bērna pabalsts) Jūs varat saņemt šo bērna pabalstu, ja dzīvojat vienatnē ar bērnu. Šī pabalsta apmērs ir 1940 NOK (218 €).

Kontantstøtte (Bērna kopšanas pabalsts) - pabalsts tiek piešķirts bērniem no 1 līdz 2 gadu vecumam. Bērna kopšanas pabalsts tiks piešķirts ne ilgāk kā 11 mēnešus. Ar nosacījumu, ka bērns netiek bērnudārzā vai arī apmeklē to mazāk par 20 stundām nedēļā. Šo pabalstu var pieteikt ar atpakaļ ejošu datumu līdz 3 mēnešiem. Pilns pabalsts par aprūpi ir 6000 NOK (674 €) mēnesī, bērniem vecumā no 13-23 mēnešiem.

Lai pieteiktos bērnu pabalstam Jums ir jaiesniedz dokumenti, kas satur informāciju par Jūsu gūtajiem ienākumiem, personas apliecinoši dokumenti utt.

Visi nepieciešamie dokumenti

Ja jūs pārtraucat strādāt Norvēģijā, jums ir jāinformē NAV (Darba un labklājības organizācija) par to, jo, kad Jūs pārtraucat darbu Norvēģijā, Jūs nevarat saņemt bērnu pabalstus. Ja jūs vairs neesat nodarbināts Norvēģijā un vēl saņemat pabalstus par bērniem, pēc noteikta laika NAV var aprēķināt Jums parādu.

RT Tax var palīdzēt Jums saņemt bērnu pabalstu no Norvēģijas. Sazinieties ar mums plašākai informācijai.

Atpakaļ
Augšā